Hva skjer?

Det meste av hva som skjer i OTO legges ut på facebookgruppen fortløpende, men vi skal forsøke å holde denne siden så oppdatert som mulig.
 

16-17. november inviterer OTO og treningskomiteen til treningssamling i Halden. Se mer info i pdf-fil under. Påmelding til Anne Gyri (annegyri(at)online.no) innen 8. november.

I september arrangerte OTO NM i orientering på splitter nye kart på Tjøme og på Skrim. Det var flere som ønsket å kjøpe disse kartene. Kartet over Tjøme er nå til salgs og kan bestilles via mail til leneloft(at)onlin.no. Kartene koster kr 50,- pr stk + porto (16,-). Dette vippses OTO #115784 (kjøp og betal). Har du ikke vipps...

Mathea løp inn til gull i langdistanse og sølv på sprint under årets hovedløp i Tynset. Maria gjorde også et flott løp og endte på 18. plass på langdistansen i D15. I år stilte OTO med "bare" tre løpere i hovedløpet, men Lerke, Maria og Mathea representerte alle klubben på supert vis!

Orienteringslaget Tønsberg og Omegns unge trenere arrangerer orienteringsskole 24.-26. juni! Opplegget vil bestå av å lære/bli bedre på orientering, 5-kamp, mye lek og sosial moro.

Leder i OTO, Stig Hjelseth, og veteranene våre, her representert av Hans og Eigill er i full gang med å sette opp nesten 100 stolper i Færder og Tønsberg kommune. Lansering og start blir til helga i forbindelse med Færderfestivalen. For mer info les her.

Torsdag 9. mai kl 17.30 er vi en del av en verdensomspennende event. OTO (orienteringslaget Tønsberg og omegn) inviterer til Verdens orienteringsdag. Arrangementet er åpent for alle som har lyst til å prøve en lett eller en vanskelig orienteringsløype. Ta med besteforeldre, naboer, venner, og klassekamerater og kom Teie klubbhus mellom kl 17.30 og...

Nybegynnerkurs

21.04.2019

OTOs unge trenere arrangerer nybegynnerkurs i orientering tre torsdager i mai. For mer info og påmelding se link under.

Torsdag 11. april blir det avslutning etter vårens innetrening for alle rekruttene. Vi møtes i lavvoen til Brekke naturbarnehage kl 17.30, griller pølser, leker og har det moro. Se egen facebookarrangement på OTO-rekruttgruppe. Påmelding på fb-arrangementet eller til Lene på leneloft(at)online.no innen 9. april. Gi beskjed ift allergier/dietter.

Lerke blir 16 år idag. Siden hun har en drøm om å få løpe orientering på bursdagen sin, arrangerte OTO-jentene, med Julie og Mari i spissen, Lerkeløpet. De hadde laget en Lerke-løype og en 03-løype. Med andre ord, postene var plassert slik at du løp bokstavene LERKE. Ikke mindre enn 48 deltakere deltok, fra Porsgrunn i sør til Botne i...

På årsmøtet 2019 delte leder i OTO, Stig Hjelset, ut flere hedersutmerkelser til klubbens unge som har utmerket seg i 2018. Mathea fikk mye velfortjent heder og ære både fra klubben og kretsen for sine to seire i hovedløpet, samt ellers mange gode resultater, både indeviduelt og stafett. Maria fikk utmerkelse for god fremgang og suveren...