Turorientering


Vi planlegger turorientering for følgende kart i 2020-sesongen:

  • Adaltjern
  • Gretteåsen
  • Nøtterø Syd
  • Skrim
  • Tjøme

Vi er tre klubber som samarbeider om turorientering; OK Horten, Trollo og OTO. Det jobbes for å få alt på plass slik at sesongen kan åpnes i løpet av påsken. Og en av de mer utforutsigbare samarbeidspartnere er vær-og-vind, men vi håper at vinter-og-snø vil avslutte sine aktiviteter i god tid innen utgangen av mars måned uten overraskende bonusrunder i april.

Korona-info fra forbundet: Tur-O går som planlagt i 2020 = HURRA! fordi dette er en aktivitet som ikke samler folkemengder, man kan gå på tur når man vil og frisk luft er positivt for folkehelsa :-) Så da fortsetter vi å jobbe for å gjøre alt klart til årets sesong :-)

Den tradisjonelle Tur-O konvolutten er til salgs i aktuelle butikker (kr250,-) i Tønsberg, Revetal, Horten og på Teie (se under), men den kan også bestilles og sendes per post (kr.300,-). Bestilling av tur-O konvolutt tilsendt i posten gjøres her . På samme side kan du også kjøpe pakken elektronisk og printe kart selv.

For info fra OL Trollo, se på www.trollo.no/ og/eller https://turorientering.no/oltrollo/
For info fra OK Horten, se på www.okhorten.no og/eller https://turorientering.no/horten/


Hvordan delta?

Vi ønsker at alle registrerer seg som brukere her og registrerer poster digitalt. Har du ikke digital tilgang kan du sende inn kontrollkort til Stein Ødegård, Harbitz gate 14, 3116 Tønsberg.

Salg av tur-o-poserKontaktpersoner i OTO

Silje Island: Siljeice(at)gmail.com

Lars Hoff, tlf 958 04 478, E-post: larshoff1[at]gmail.com

Sesongavslutning