Trening

Vetle har lagt ut en A- og en C-løype på Tømmerholt. De er merket med små skjermer. Print ut kart selv (under) og ta en tur når du er lei av å spise julemat!

Vi har treningstilbud onsdager, torsdager og lørdager på  ulike steder. Pr idag er det kun ute-treninger. Oppdatert plan for vintertreningene ligger under. Medlemmer anbefales også å følge med på klubbens interne facebook-gruppe for oppdatert informasjon. 


Sommerhalvåret

OTO har trening hver torsdag med starttid mellom 17.30 og 18.30. Rekrutter og ungdom møtes presis kl 17.30 for en gjennomgang av dagens fokus.

Vi vil være nøye med å følge Idrettsforbundets retningslinjer og ber derfor alle i klubben om å passe på at de selv og familiens barn/ungdom holder minst 1 meters avstand til andre enn de som hører til familien.

Under finner du instruks for treningsløpene (til de som skal arrangere). Les denne nøye! 

Både OTO og andre klubber i kretsen henger ut merkede løyper man kan ta på egen hånd. For oppdatering sjekk vår facebookgruppe, eller siden til kretsen. Turorientering og Stolpejakt er igang,  -og det ligger løyper på appen Usynlig-o. Sjekk ut, det er gøy!