Trening

Etter høstferien starter vi med "vintertrening". Det er tilbud både onsdag, torsdag og lørdag, i tillegg til at det arrangeres o-løpstrening rundt i fylket på søndager. Alt er samlet i dokumentet under. 

Onsdag: Kongseik skole kl 19 - 20.30 for de over 12 år. 

Torsdag: Ringshaug u-skole kl 18.00 - 19.30. Rekruttene (opp til og med 12 år) er både ute og inne (møt opp i utetreningstøy), resten er ute hele tiden nå i høst. 

Lørdag: Greveskogen idrettsplass (parkeringa) kl 11.00. 

Velkommen på trening! Og husk 1-meter'n!

Vi har enda noen løyper hengende ute hvis noen vil trene i terrenget. Disse løypene blir hengende ute noen uker og er et tilbud til både medlemmer og andre til å prøve seg. Vi ber om at løpere utenfor Vestfold-Telemark o-krets vippser OTO for bruk av kartene. #115784

Sommerhalvåret

OTO har trening hver torsdag med starttid mellom 17.30 og 18.30. Rekrutter og ungdom møtes presis kl 17.30 for en gjennomgang av dagens fokus.

Vi vil være nøye med å følge Idrettsforbundets retningslinjer og ber derfor alle i klubben om å passe på at de selv og familiens barn/ungdom holder minst 1 meters avstand til andre enn de som hører til familien.

Under finner du instruks for treningsløpene (til de som skal arrangere). Les denne nøye! 

Både OTO og andre klubber i kretsen henger ut merkede løyper man kan ta på egen hånd. For oppdatering sjekk vår facebookgruppe, eller siden til kretsen. Turorientering og Stolpejakt er igang,  -og det ligger løyper på appen Usynlig-o. Sjekk ut, det er gøy!