Trening

OTO FØLGER RETNINGSLINJENE FRA NORGES IDRETTSFORBUND OG AVLYSER ALLE TRENINGER INNTIL VIDERE. Følg med her og på vår facebookside.

Både OTO og andre klubber i kretsen henger ut merkede løyper man kan ta på egen hånd. For oppdatering sjekk vår facebookgruppe, eller siden til kretsen. Det ligger også løyper på appen Usynlig-o. Sjekk ut, det er gøy! 

Vinterhalvåret


Vi har mange treningstilbud vinterstid:

Under kan du laste ned oversikt over høstens treninger, men her er en forklaring:

Enkelte onsdager tenker vi deltakelse på Vinter-Jukola. Resten av onsdagene forsøker vi å ha innetrening med sirkeltrening el og ballspill på Kongseik ungdomsskole fra klokken 19.00 til 20.30.

Torsdager er det fellestreninger på Ringshaug ungdomsskole. Alle starter klokken 18.00.

Rekruttene er ute fra 18.00 til 18.30 og inne fra 18.30 til 19.30. Enkelte ganger er rekruttene ute lengre. Ungdommene og de voksne er ute fra 18.00 til 19.30 og inne fra 19.30 til 20.30. Enkelte ganger er alle ute.

Lørdager det ikke er løp eller samlinger blir det intervalltrening fra parkeringsplassen på Greveskogen klokken 11.00.

Vi gleder oss til en ny vinter med oppbygging av formen til neste sesong!

Mvh Tonje, Jannicke og Anne Gyri

Dere som er satt opp med treningsansvar (se planen) for ungdom håper vi lager o-tekniske opplegg. Vi har nå mulighet for å bruke både Laskenkartet og Essoskogkartet, samt at vi har et skolekart over Ringshaugskolene (alle kartene finnes på hjemmesidene). De gangene dere velger å bruke kartet i Essoskogen kan dere legge ut på Facebook at ungdommene møtes der dere tenker å ha start og at vi har felles avreise tilbake til skolen for innetrening etterpå.

Dersom dere er satt opp med ansvar for treningen en dag dere ikke kan, må dere forsøke å bytte med noen av de andre. Fint om dere gir meg beskjed om dere har byttet slik at jeg har oversikt.

Sommerhalvåret

I sommerhalvåret har vi treninger torsdager fra ulike steder. Det lages ulike løyper, og det er fri start mellom klokken 17.30 og 18.30. Liste over våren 2020s treninger finner du her:

Under finner du instruks for treningsløpene (til de som skal arrangere). Les denne nøye!