Trening

OTO har flere treningsløyper hengende ute i sommer. Vi ønsker alle velkommen til å ta en tur i skogen. For å kunne opprettholde god kvalitet på kartene våre ber vi om at alle utenfor Vestfold og Telemark o-krets vippser kr 30,- pr kart til #115784.

Treningsløyper Nøtterøy sør-øst. 

Parkering ved Torød kirke. Postene er merket med bånd. 


Treningsløyper Nøtterøy. 

Parkering Oserød skole. Postene er merket med bånd. Treningsløyper Tjøme. 

En korridorløype, stjerne, stjerne med hvite felter, og et kart med mange poster så du kan lage din egen løype. Postene er markert i terrenget med små skjermer. 

Kartene til stjerneorienteringen har målestokk 1:5000. Korridor-økta og kartet med alle postene er på 1:7500 kart. 

Parkering ved bommen inn til motorcrossbanen Haug/Gjærvåg, eller på liten P-plass ved neste vei inn over jorde etter motorcrossbanen når man kommer fra Tønsberg.Innbydelse trening Botne - Hajern

OTO har trening hver torsdag med starttid mellom 17.30 og 18.30. Vi vil være nøye med å følge Idrettsforbundets retningslinjer og ber derfor alle i klubben om å passe på at de selv og familiens barn/ungdom holder minst 1 meters avstand til andre enn de som hører til familien. 

Følgende regler vil i tillegg gjelde:

  • Trykte kart legges i en eske på samlingsplass. Alle skal kun ta i det kartet de selv skal bruke.
  • De som ønsker kan skrive ut kart selv. PDF-fil av ukas treningsløp legges på hjemmesiden til OTO (se lengre ned på siden). 
  • Alle må ha med egen plast til å ha på kartet.
  • Markeringen av postene til ukas treningsløp blir liggende ute hele uka, slik at de som ikke vil delta på trening torsdag kan løpe når de ønsker.
  • Pumpeflaske med desinfeksjonsmiddel vil bli satt ut ved siden av kartene.
  • Postene vil ikke ha tidtakingsenheter og postmarkeringene (bånd eller poster) skal ikke berøres.


Både OTO og andre klubber i kretsen henger ut merkede løyper man kan ta på egen hånd. For oppdatering sjekk vår facebookgruppe, eller siden til kretsen. Turorientering og Stolpejakt er igang,  -og det ligger løyper på appen Usynlig-o. Sjekk ut, det er gøy! 


Sommerhalvåret

I sommerhalvåret har vi treninger torsdager fra ulike steder. Det lages ulike løyper, og det er fri start mellom klokken 17.30 og 18.30.

Under finner du instruks for treningsløpene (til de som skal arrangere). Les denne nøye!

Vinterhalvåret

Vi har mange treningstilbud vinterstid:

Enkelte onsdager tenker vi deltakelse på Vinter-Jukola. Resten av onsdagene forsøker vi å ha innetrening med sirkeltrening el og ballspill på Kongseik ungdomsskole fra klokken 19.00 til 20.30.

Torsdager er det fellestreninger på Ringshaug ungdomsskole. Alle starter klokken 18.00.

Rekruttene er ute fra 18.00 til 18.30 og inne fra 18.30 til 19.30. Enkelte ganger er rekruttene ute lengre. Ungdommene og de voksne er ute fra 18.00 til 19.30 og inne fra 19.30 til 20.30. Enkelte ganger er alle ute.

Lørdager det ikke er løp eller samlinger blir det intervalltrening fra parkeringsplassen på Greveskogen klokken 11.00.