Resultater

O-Idol og NM jr 2020

19-21. september var det en gjeng OTO-løpere og en heiagjeng på plass for å heie på juniorløperne våre + jentene i D16 som var med på O-idol. Det ble en fin helg i et noe krevende vestlandsterreng. Vi gratulerer Mathea med seier i årets O-idol!!

I stafetten stilte OTO jentelag med Mathea, Julie og Lerke, og laget endte på en hederlig 21. plass etter flott innsats! Gutta, Vetle og Jakob, fikk med en Notoddenløper på laget. Vetle starta suverent og lå på en 3.plass på første meldepost, og både han og de to andre fullførte på en flott måte og endte på en meget solid 9.plass! Vi gratulerer alle OTO-løperne med vel utført o-helg på Vestlandet.

HOVEDLØPET 2020

For tredje år på rad ble det edelt metall til Mathea i hovedløpet. I år med en flott 3. plass på langdistansen og sølv på sprint. Sindre endte på en super 13-plass på langdistansen! Les mer her.

27. og 28. juli 2020 - KM SPRINT OG MELLOMDISTANSE

I veldig varmt vær ble KM sprint arrangert i Botne. OTO fikk tre kretsmestere: Mathea i D15-16, Julie i D 19-20 og Jakob i H 19-20. I tillegg fikk Wilma sølv i D 13-14, Sindre bronse i H 15-16 og Oliver bronsje i H 17-18.

Mellomdistansen gikk i Langangen, i et relativt tøft terreng. Der klarte Wilma å løpe inn til gull i D 13-14 og Jakob i H 19-20. I tillegg fikk Vetle sølv i H 17- 18.

Begge dagene inngikk i MOT TV-cupen, og lørdagen startet Maria, Mathea og Lars med MOT-TV-skjorter.

SEPTEMBER 2019: NM-UKA

OTO var arrangør av årets NM med løpene langdistanse, mellomdistanse og stafett. Noen av klubbens medlemmer deltok også med gode resultater. På langdistanse tok Oliver en flott 8. plass i H17-18, mens Jakob fulgte med en finfin 14. plass. Morten på 27. plass og Vetle på en 41. plass gjorde også gode løp i samme klasse, mens Anny og Olav fulgte godt opp med hver sin fine 30. plass i hhv D17-18 og H19-20. Det var et tøft terreng på Skrim med våte myrer, høy lyng, og mange høydemetre å forsere.

På mellomdistansen var det Jakob som var raskest av OTOs deltakere og han endte med en super 14. plass, med Oliver på 16. plass hakk i hæl. Tjømeterrenget på nytegnet kart er veldig forskjellig fra det på Skrim, og løperne var veldig fornøyde med litt anderledes utfordringer enn på Skrim.

På stafetten stilte OTO med to herrelag og et damelag. Herrelagene kom på 43. og 65. plass av over 90 lag, mens damelaget ble rammet av skader og fikk dermed ikke fullført.

29.08.19 KLUBBMESTERSKAP

Klubbmesterskapet ble avholdt i Horten i deilig sommervær. Det er dessverre ikke noen bildebeviser hvem som ble klubbmestere, men resultater finnes i Eventor

25.08.19 KM SPRINT

KM sprint ble avholdt i Larvik, og OTO stilte ikke mindre enn 13 lag. Mange gode resultater!

HOVEDLØPET 2019:

Mathea klinka til med to flotte medaljer under årets hovedløp i klasse D15. Se mer her: Gull og sølv til Mathea!

VÅRSTAFETTEN 2019.

OTO stilte med lag i alle klassene i helgens Vårstafett for de unge. I D 11-12 løp Wilma og Ida, D 13-16: Mathea, Mari, Maria, H11-13: Henrik og Wilmer og H 13-16: Sondre, Lars, Lars Emil og Sindre. Mange gode resultater!